Healhty snacks

Kuka nyt ei tykkäisi välipaloista? Minä ainakin pidän, ne on päivän niitä hetkiä kun on vähän nälkä muttei vielä kunnolla ja se fiilis kun syöt jotain siinä välissä aah, pidän vain tosi paljon erilaisista välipaloista. Arjen välipalojen pelastajana toimii banaanit ja lähestulkoon jokapäivä noin klo 14-15 syön yhden banaanin, jotta verensokerit pysyy tasaisena eikä nälkä ja kiukku ehdi ilmestyä ennen päivällistä.

Myös erilaiset pähkinät on tosi hyviä välipaloja, ne kulkee helposti mukana eikä pilaannu helposti. Pidän myös erityisesti pähkinöiden suutuntumasta. 😀

Silloin kun on aikaa ja tulee syötyä vähän isompi ”välipala” tai miksi sitä sitten kutsuu, niin erilaiset hedelmät on ihan huippuja. Nyt kun granaattiomenoita on hyvin saatavilla niin niitä tulee kyllä syötyä kokovuoden edestä. Erityistä herkkua on kun sekoittaa granaattiomenan siemeniä Alpro Soyan kookosjogurtiin. Niin hyvää, suosittelen erittäin paljon kokeilemaan.

Persimoneihin tutustuin vasta lähemmin tänä syksynä ja pidän kyllä niiden mausta, mutta ihan vielä en ole kokonaan lämmennyt. Perimonien täytyy olla varmasti kypsiä, että maistuu hyvälle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s